Minin blog: Kako sam postala Directioner

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
233
Views:
93

Do tog magičnog datuma kada sam postala Directioner, za 1D sam čula samo kod mojih vršnjaka koji su ih često vređali. Mogu sa ponosom da kažem da ja to nikada nisam radila, pa sam i odlučila da im dam šansu.

Moj stariji brat i ja smo bili u autu i vraćali se sa letovanja. Bilo mi je dosadno i u tom trenutku sam se setila da želim da poslušam neku od njihovih pesama. Prva koja mi je pala za oko je bila Story Of My Life u koju sam se doslovno rečeno ZALJUBILA na prvo slušanje. Kasnije sam slušala i Best Song Ever, Steal My Girl, What Makes You Beautiful itd. Svaka je imala neku svoju čar i svaka mi se dopala. Njihovi glasovi su se tako čarobno poklapali, tekst i spot su bili savršeni a momci prelepi. U trenutku kada sam odlušala celu pesmu Story of My Life znala sam da će ovaj bend zauvek da bude u mom srcu. Malo po malo, i postala sam vatreni Directioner. Imala sam sveske, majce, dukseve, narukvice i albume. Naravno, ne mislim da koliko stvari sa njihovim potpisima i likovima imaš veći si fan. Fan je svako ko ih voli i poštuje iz dubine srca.

Prošla sam kroz mnogo vređanja zbog toga što volim 1D ali to mi nikad smanjilo moju ljubav prema bendu. Omiljenog člana nikad nisam mogla da imam, sve ih podjednako volim. Najbolji album, za mene je definitivno Take Me Home zato što ima taj neki party vibe koji ja stvarno volim. Omiljena pesma mi je uvek bila I would, mada i Where do broken hearts go. Sada su na pauzi, i jedva čekam povratak ( da mislim da će povratka biti ). Mogu da ostanem budna do dva ujutru i mislim na njih, i slušam njihove pesme. Svačiji solo rad poštujem, mada Liamov i Zaynov najmanje volim. Louisove pesme mi se naviše svidjaju i JEDVA ČEKAM njegov album prvenac. Niall takodje ima prelepe balade, a Harryiev rok stil mu stvarno pristaje. Volim što svi rade ono što vole.
Žao mi je što neki Directioneri napuštaju fandom zbog pauze, ali hajde da završimo ovaj post nečim lepim 🙂

Pročitajte još  Za ne poželiti nikome: Harry Styles sahranio svog mladog prijatelja

Želim ovom prilikom da zahvalim momcima na svu pozitivnu energiju,ljubav i osmehe koje su nam tokom prethodnih godina pružili. Directioner Forever!

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, redakcija@famoza.net a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

3 thoughts on “Minin blog: Kako sam postala Directioner

  1. Predivan blog i baš se slažem s tobom u svemu, danas i ja šaljem svoju 1D priču!😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.