Miliwood

sgfsa

Ne volim da se obavezujem za konkretan tip bloga zato što teme, razmišljanja i problemi o kojima pišem, variraju u zavisnosti od inspiracije i trenutnog raspoloženja. Tu su oni ozbiljniji, filozofski tekstovi, oni za opuštanje i lep početak dana, intervjui sa inspirativnim prijateljima ili priče o njima, kao i dnevnici koji se odnose na emisije u kojima sam plesala, poput “X Factora”. Kod mene vlada pravo šarenilo, kao što možeš pretpostaviti. No, zar nije život upravo takav? Šaren? Uživajte u letnjim danima!

Veb adresa: Miliwood

U rubrici MY PAGES predstavljamo vaše Fejsbuk stranice, Tviter naloge, forume, blogove, sajtove i profile na drugim društvenim mrežama posvećene temi koju ste odabrali. Na vama je samo da nam ih predstavite i pošaljete njihovu adresu na [email protected], a u subject stavite My Pages. Poštu koju dobijemo od vas objavljujemo redom kojim nam je stigla, a kad vaša stranica dođe na red za objavljivanje, obavestićemo vas o tome e-mailom! Takođe, napominjemo kako objavljujemo samo stranice koje su aktivne!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.