Milica nam šalje svoje nove crteže!

11

Hej Famozo. Ja sam već dva ili tri puta slala crteže. Nadam se da će vam se svidjeti i ovi novi. Ovdje sam pokušala nešto realistično (Jackson Krecioch,Joel Pimentel iz CNCO) pa u komentare napišite da li vam se sviđa i ako hoćete predložite nešto.

Rubrika My Art mesto je gde u potpunosti možete da iskažete svoj talenat, bez obzira da li volite da crtate, pišete, pravite zanimljive videe ili bilo šta drugo što je kreativno! Predstavite nam sebe i svoje radove a sve to pošaljite na našu adresu redakcija@famoza.net a za subject stavite My Art. Vaša dela predstavljaćemo redom kojim nam budu dolazila a vas ćemo e-mailom uvek obavestiti kad ćemo ih to tačno objaviti! Ukoliko šaljete crteže, vodite računa da ih bude barem tri!

11

19 thoughts on “Milica nam šalje svoje nove crteže!

    1. hvala puno znaci,jer sam prvi put probala realisticno i ne iznervirala se haha meni je ovo napredak hvala puno

  1. Crteži su odlični i ja volim isto CNCO. Drago mi je da ga još neko voli. Možeš li da pokusate da nacrtas Jorgea Blanca i momke iz 1D? Bilo bi mi baš Drago, zacrtala bi sve momke koje mi znače 😂😆😉

    1. Moze naravno pokusacu.Daa ja sam luda za njimaa <3 Hvala na pohvali i predlogu drago mi je da ti se svidjaju

    1. hvalaa. da to znam skoro sam pocela pravo lice pa i to je neki napredak stalno vjjezbam bice bolje uskoro

    1. samoo vjezbajj to je nesto najvaznije u crtanju..Ja sam voljela jos kao mala da crtam ali sam se popravila tek prosle godine i stalno vjezbam.Bilo sta mozes prvo samoo neke djelove kao oci,ruke i tako.A mozes pokusati ako ti je lakse i anime verzije.Uspijeces samo vijezbaj i vjeruj u sebe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.