Miley sinoć nastupila na festivalu u Prištini! (video)

Miley Cyrus održala je svoje obećanje i pojavila se na Sunny Hill festivalu u Prištini gde je ujedno bila i najveća zvezda ove godine, uz Calvina Harrisa. Njen dolazak usledio je na poziv Dua Lipe koja ovaj događaj organizuje zajedno sa svojim tatom, i to po drugi put.

Miley se nije štedela, pa je otpevala 14 pesama uključujući i najveće hitove kao što su još uvek aktuelni “Nothing Breaks Like A Heart”, pa zatim “We Can’t Stop”, “Party in the USA” ili “Wrecking Ball” koji tradicionalno ostavlja za kraj. Bilo je prostora i za par obrada, poput “Jolene” koja u originalu peva njena kuma Dolly Parton.

https://youtu.be/DhwK4aaMXaA

Ovo je bio prvi nastup jedne Disney zvezde na našim prostorima, a pogotovu je interesantno što se on desio na jednom malom festivalu koji za tri dana trajanja okupi manje ljudi nego novosadski EXIT za jedan dan. Ipak, uz Dua Lipu i njene veze, ko zna šta je sve moguće! Šteta je samo što zbog poznatih okolnosti mnogi baš i ne osećaju da bi bilo bezbedni da se pojave tamo.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Fanovi zabrinuti za zdravlje Miley Cyrus nakon novih fotografija!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.