Miley optužuje Liama da je konzumirao droge, on nju da je varala!

Retko koji razvod protekne mirno, a onaj između Miley i Liama, naočigled miran, izgleda je bio samo zatišje pred buru! Optužbe sa obe strane su krenule da lete u protekla četiri dana, a kako izgleda, ne nameravaju da stanu…Toliko se otelo kontroli da su izvori bliski Miley optužili Liama za konzumiranje droge!

Izvor blizak Miley je za TMZ rekao da je Miley pokušavala da spasi brak, ali nije mogla da prihvati to što Liam “pije puno” i “koristi određene droge”. Miley ima poveliku istoriju sa konzumiranjem, pa je svima bilo čudno što je ova optužba pala na Liama. Ali ni njegovi izvori nisu ništa bolji, jer kako kažu, iako je odmah nakon razvoda pojurila u zagrljaj Kaitlynn Carter, Miley je bila “ona ljubomorna”, a u isto vreme i neverna.

Ali ipak, Mileyni izvori tvrde za “Page Six” da je Miley “uvek bila verna Liamu” i da nikad nije bila sa devojkama dok je bila s njim. Trenutno se njihovi izvori prepucavaju, a videćemo ko će prvi od njih dvoje prekinuti tišinu i reći pravi razlog zašto par koji smo svi toliko voleli više nije zajedno.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Vaš dnevni horoskop za ponedeljak, 23. novembar 2015. godine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.