Miley Cyrus: Venčali smo se zbog požara!

Miley Cyrus i Liam Hemsworth sve su iznenadili nakon što su se bez ikakve najave venčali u prisustvu rodbine i malog broja prijatelja, a govoreći za Vanity Fair magazin, Miley kaže da je i sama bila iznenađena svime, pa misli da je tome najviše kumovao veliki požar u kome su oni izgubili svoju kuću u Los Anđelesu.

“Da nismo izgubili kuću, ja stvarno nisam sigurna da bismo se uopšte venčali, ko to može znati?”, priča ona. “Međutim, to se činilo kao pravi momenat, poslušala sam srce. Nikome nije obećano sutra, pa pokušavam da živim u sadašnjosti. Rekla bih da nas je gubitak kuće promenio više nego brak. Kad iskusite nešto loše zajedno, to vas spoji kao lepak. Vi ste jedine dve osobe koje razumeju šta se desilo.”

Miley je ipak pokušala da nam dočara zašto joj je gubitak kuće toliko pao, ističući da nikad neće moći da nadoknadi gubitak ličnih predmeta poput sllika, muzike ili pisama koje je dobijala od slavnih kolega. “Nikad neću biti potpuno srećna jer sam izgubila tolike stvari. Međutim, upravo zahvaljujući ovoj tragediji se više nego ikad osećam kao čovek.”

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Miley Cyrus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Novo iznenađenje: Miley ima dečka duplo starijeg od sebe?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.