Miley Cyrus peva na festivalu na Kosovu u avgustu!

Miley Cyrus najavljena je kao najveća zvezda Sunnyhill festivala u Prištini koji će se održati u avgustu, čime će se ona pridružiti Calvinu Harrisu koji je do sad bio najveće najavljeno ime. Ovo će biti prvi put da jedna bivša Disney zvezda nastupa u regionu, što je svakako veliko iznenađenje.

Kako je moguće da ovo postigne festival iz “zemlje” koju ne priznaje pola sveta i koji je toliko mali da dnevno na njega može da uđe samo 15.000 ljudi, što je tri puta manje od kapaciteta EXIT festivala u Novom Sadu koji pritom nosi titulu najboljeg evropskog festivala? Odgovor je jednostavan – Dua Lipa.

Dua Lipa organizuje ovaj festival zajedno sa svojim tatom Dukađinom, a zahvaljujući poznanstvima koje ima među svetskim zvezdama, neke od njih uspeva da ubedi da dođu i nastupe! Karte su inače poprilično skupe – dok su prošle godine za sva tri dana bile 25 evra, ove godine su čak 80!

Pročitajte još  Famoza music chart #194 – Glasajte za pet omiljenih pesama!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Miley Cyrus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.