Miley Cyrus o porodičnom rijalitiju: Moji su svi ludi, izgubiću fanove ako to snimim!

Miley Cyrus najpoznatija je članica svoje porodice ali isto tako, javnost itekako zna njenu sestru Noah i brata Tracea koji su uspešni muzičari, tatu Billy Raya koji ima zavidnu kantri karijeru kao i mamu Tish Cyrus koja je glumica i producent. Zato, ne čudi ideja o rijalitiju baziranom na njihovim životima!

Gostujući na jednoj radio stanici, Miley je poručila, “Ne znam koliko fanova bi mi ostalo posle toga jer je moja porodica potpuno luda”, kaže ona i dodaje da ima vrlo pomešana osećanja kad je reč o tome. “I da i ne. Bilo bi zabavno i mislim da bi i gledaocima bilo zabavno ali ne, jer ne.”

Miley otkriva i da često ide u posetu porodici njenog dečka Liama Hemswortha što ne bilo toliko neobično da oni ne žive na drugom kraju sveta, u Australiji. “Idem tamo na praznike i takve stvari. Mnogo je naporno ali vredno je toga. Zato se trudim da kad odem, budem tamo na duže. Kad letite 20 sati, onda se morate potruditi da to iskoristite na najbolji način”, objašnjava ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Miley Cyrus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.