Miley Cyrus nije zadovoljna porukom njenog hita “Wrecking Ball”!

Miley više nije zadovoljna porukom stihova svog hit singla “Wrecking Ball”, jer smatra da on više ne prikazuje ko je ona u stvari. Ova pesma je balada koja govori o pogoršanju njenih odnosa u vezi i osvojila je visoka mesta na muzičkim top listama.

Mnogi ovu pesmu pamte zbog kontroverznog spota koji je snimila, ali pre bismo rekli da Miley veći problem zadaju stihovi pesme nego njen video. Ona jednostavno smatra da je ti stihovi više ne predstavljaju u pravom svetlu i kaže da bi volela da tu pesmu nikada nije ni snimila. Pevačica tu naglašava da to nije zbog snimljenog spota, već zato što ona ima stihove sa dubljim značenjima. “Sada sam manje impresionirana pesmom. Smatram da ne prikazuje ko sam, ali to je u redu jer ne bi trebalo,” priznaje Miley.

Ona se vratila na muzičku scenu početkom ove godine sa singlom “Malibu” sa kojom je prikazala da je promenila svoj muzički pravac. Njen novi album “Younger Now” izašao je danas i ona smatra da je njime pokazala da je tekstopisac otovorenijeg uma.
“Mislim da imam otvoreniji um. Mogu biti gomila različitih stvari svakog dana, ne moram toliko da se povlačim u sebe, jer onda govorim i drugima da se ne predaju,” rekla je.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  HEJ! broj 53 je na kioscima!

2 thoughts on “Miley Cyrus nije zadovoljna porukom njenog hita “Wrecking Ball”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.