Miley Cyrus: Neću se udavati, ne interesuje da postanem mama!

Miley Cyrus ima reputaciju divlje devojke, a ona je samo jača nakon što ni Cody Simpson nije izdržao sa njom ni godinu dana. Muzičarka već priča o svemu za medije, pa je tako u jednom intervjuu otkrila kako više nema nameru da se udaje, ali i da nije baš zainteresovana da rađa.

Kako prenosi Daily Mail, Miley ističe da je oduvek na isti način razmišljala o zasnivanju porodice. “Stvarno me nikad nije bilo preterano briga. Sad sa 27 godina imam realističnu ideju o tome šta želim. Meni to nikad nije bio prioritet.” Miley kaže da bi ipak razmislila o usvajanju jer usvajanje dece smatra ekološkim. “Pogledajte samo našu klimu i našu vodu i hranu. Radije bih uzela nekog ko je već na planeti. Volim usvajanje i mislim da je to zaista sjajno. Ne želim da uvredim nekog ko želi da rodi dete. Ja samo smatram da mi to nije prioritete u životu… Više ne razmišljam o braku i takvim stvarima.”

Ona ističe i da više čak i ne veruje da će sa nekim ostati zauvek. “Ako veza ne uspe a rekli ste da će biti večna, onda vas ismevaju. Ja ne mislim tako. Od detinjstva nas uče da nekog proglasimo za najboljeg prijatelja zauvek. To se radi iako ne znamo kako ćemo se mi menjati i kako će se naši prijatelji menjati. Posebno tu mislim na žene koje su u vezama, jer njih obično proglašavaju krivcima kad veza ne uspe. Mislim da je to razočaravajuće, ne zato što sam ja nešto ljuta, već gledajući realistično.”

Pročitajte još  U zajedničkoj akciji: Miley Cyrus provela vikend s bivšim!

Miley se podsetila i svog bivšeg muža Liama Hemswortha. “Tih deset godina su bile neverovatne. Jako volim ono što jesam sad, a da se sve to nije dešavalo, nisam sigurna da bih bila ista osoba.” Ona je čak otkrila da je on bio muškarac sa kojim je spavala po prvi put.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Miley Cyrus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.