Miley Cyrus morala da objašnjava svoje ponašanje prema Seleni Gomez!

Miley Cyrus predstavila je svoju pesmu “Cattitude” gde nimalo lepo ne govori o Seleni Gomez, što je naišlo na kritike ne samo među Selenatorima već i generalno u javnosti. Miley priznaje to da je u prošlosti zaista bilo problema među njima, ali da je to davna prošlost i da ova pesma nije provokacija.

“Ja verujem da možete uživati u muzici dva izvođača koji su slična. Ja sam odrastala sarađujući sa Demi i Selenom. Nikad se nisam takmičila protiv njih”, objašnjava ona. “Kad ste svoji, onda niko ne može da vas kopira i ne mislite da neko može ukrasti vaše mesto”, dodala je Miley i navela i da joj je Ariana Grande jedna od najboljih prijateljica.

Miley će inače u petak izbaciti svoj mini album “She Is Coming”, a nema sumnje da će joj spomenuta pesma mnogo pomoći kad je u pitanju promocija. Miley je inače poznata po svojim kontroveznim nastupima, pa ne verujemo da je objavila ovu pesmu ne znajući kakve će biti reakcije javnosti!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Miley Cyrus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Demi Lovato: Ako se ikad vratim starim navikama, umreću!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.