Miley Cyrus, Katy Perry, Cardi B … Pogledajte kako su zvezde obeležile Uskrs!

Protekle nedelje, odnosno 21. aprila, obeležen je katolički Uskrs širom sveta, a kao i za svaki od praznika, poznate ličnosti gledaju da ga obeleže na što različitiji način, a to nam i pokazuju kroz raznovrstan materijal na svojim Instagram profilima na kojima se nalazi sve – od porodičnih fotografija do onih u malo provokativnijem izdanju!

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

She has risen 🐰

Објава коју дели Miley Cyrus (@mileycyrus) дана

Ako se pitate ko se to definitivno odlučio za provokativno izdanje, siguran odgovor je Miley Cyrus koja je podelila neke starije fotografije sa proslave Uskrsa na svoju Instagram priču, dok je na profilu ostavila tri kratka videa gde je možemo videti prerušenu u zečicu.

Nakon burnog perioda početkom ove 2019. godine i priče o razvodu, Cardi B i Offset su proslavili ovaj praznik u porodičnom duhu zajedno sa svojom ćerkicom Kulture.

Nešto slično je uradila i familija Kardashian-Jenner, čiji članovi su podelili porodične fotografije i fotografije svoje dece, dok se na Storyjima mogla pronaći i poneka fotografija iz detinjstva Kendall ili Kylie Jenner.

Katy je odlučila da nam pokaže svoju sliku iz detinjstva, kada je jedan od Uskrsa proslavila uz velikog plišanog zeca!

Nisu ni izostali novopečeni mladenci – Nick Jonas i Priyanka Chopra koji su praznik proslavili zajedno, želeći jedno drugome srećan praznik i putem ove društvene mreže.

Pročitajte još  Miley Cyrus predstavlja spot „On A Roll“ u ulozi Ashley O!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Katy Perry

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.