Mila Antonović predstavila svog “muža”: Prodata sam mu za 400 krava!

Mila Antonović doputovala je u mnogo topliji deo planete od našeg pa tako dane provodi u Africi, tačnije u Tanzaniji! Ona nas redovno obaveštava na društvenim mrežama o svojim avanturama u ovoj velikoj zemlji, gde nije došla samo radi zabave, već i da bi ukazala na probleme koje imaju tamošnja deca.

Mila nam je tako pokazala prelepe plaže, ali i ukazala na drugu krajnost, a to su deca koja uče pod vedrim nebom i žive u nama nezamislivo lošim uslovima. ” U plemenima, selima i gradovima ljudi preživljavaju na različite načine. Npr. Masai pleme jede kravlje meso, piju krv od krave koje pomešaju sa mlekom. Spavaju u kućama od osušene zivotinjske balege pomešano sa nekim senom i malo drveta…. “

Mila nam je predstavila i svog muža, upravo iz čuvenog plemena Masai! ”
Danas sam prodata za 400 krava, ovaj mladić (zaboravila sam mu ime stvarno) mi je muž! 👫🐮🇹🇿🎉”, objavila je Mila! Neće se ovaj brak dobro završiti ako ona ne može da upamti ime svog muža!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Mila Antonović

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Počeo Famoza Tube: Milica Kanić i Mila Antonović probile led, danas je na redu Biljana Petrović!

3 thoughts on “Mila Antonović predstavila svog “muža”: Prodata sam mu za 400 krava!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.