Mia nam šalje svoj blog: Kako se dobro našminkati?

31

Ja se ne volim jako našminkati. A poslije sam zadovoljna jer mi svi kažu da sam se jako lijepo našminkala. Pa kako to postići? Evo kako:

1. Ako nanosiš puder(kamen/tekući) ili korektor(stik) ne nanosi mnogo-pogotovo puder. Jer budeš li nanosila mnogo lice će ti biti svijetlije ili tamnije od ostatka tijela. Pa to neće izgledati prirodno. NIMALO!!?

2. Rumenilo- rumenila stavi u umjerenoj količini. Ja imam paletu s tri vrste rumenila i koristim ono srednje. I kada ga stavljaš zadrži dah i napuši jednu stranu lica(jedan obraz) tek onda nanesi rumenilo. Tako ćeš ravnomjerno rasporediti rumenilo.⏳

3. Maskara-maskare stavi puno/malo sve zavisi kako voliš i kakve trepavice imaš. Prije metanja maskare uvijte trepavice uvijačem. Tako će trepavice biti uvinute prema gore i izgledat će jako lijepo.?

4. Olovka za oči- olovku stavljaj polako da se ne ubodeš u oko. Nemoj stavljati puno olovke.?

5. Sjenilo za oči- kupite si paletu sa više boja sjenila. Tako da na svaku kombinaciju imaš odgovarajuće sjenilo. Također možeš staviti malo jače svijetliju boju da se jače vidi. Ako imaš plave ili zelene oči biraj ove boje-bež, zlatno ili sivo. Ako imaš crne ili smeđe oči biraj-lila,plavo ili zeleno?

6. Sjajilo/ruž- prije metanja sjajila/ruža možeš staviti malo pudera. Tako će se sjajilo/ruž dulje zadržati na tvojim usnicama. ?

7. Olovka za usne- nakon sjajila/ruža možeš staviti i olovku za usne. Iako ja smatram da to nije baš puno potrebno. Možeš i bez toga.?

8. Parfem- pošpricaj se tri puta. Špricaj se na ovim mjestima: vrat,ručni zglob, laktovi i iza uha.?

9. Prije šminkanja-noć prije šminkanja nanesi masku za lice(Ili prije šminkanja). ⚠Masku napravite od:

Izrežite jagode na ploške i te ploške stavite na lice i držite 30 min a dok čekaš poslušaj svoje najdraže pjevačice/pjevače. Poslije samo dobro isperi.⚠?

10. Prije svakog šminjkanja dobro isperi lice i tapkanjem ručnika osuši lice. Zatim ga namaži kremom koja će ga nahraniti.???

To je sve za prvi put. Hvala što ste čitali. Ako imate problema ili trebate neki savijet rado ću vam ga dati. Do sljedećeg pisanja mi na mail-subscribeforbetterpage@gmail.com pošaljite upite što vas muči. S naznakom ‘Mia’s Blog’ da nebi bilo ne sporazuma. Još jednom hvala na čitanju. Do sljedećeg puta. ???

Mia???

Hey ja sam Mia,i imam 13 godina. Živim u Zagrebu u Sesvetama. Kao trinaestogodišnjakinja znam dosta savijeta em iz svojih doživljaja a i zato što imam knjigu kojom se znam koristiti. Pa započetak ću pisati o ‘Beauty savijetima ‘.

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, redakcija@famoza.net a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde. Najbolje blogove nagrađivaćemo knjigama izdavačke kuće Vulkan!

31

4 thoughts on “Mia nam šalje svoj blog: Kako se dobro našminkati?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.