Megazvezda: Demi Lovato zaradila 20 miliona dolara samo na američkom delu svoje turneje!

Demi Lovato je početkom aprila završila svoj severnoamerički deo svetske turneje a iako je sve trajalo samo mesec dana, ona je za tako kratko vreme donela zaradu od 20 miliona dolara!

Kako govore podaci, čak 262.000 Lovatica je gledalo Demi na koncertima u 20 gradova, što znači da su je po pravilu dočekivale pune arene. Najveći uspeh ona je postigla pevajući u Bruklinu, Njujork, gde je zaradila više od 1,5 milion dolara pevajući pred 15249 ljudi. Ipak, rekord posete je zabeležila u Vašingtonu gde ju je gledalo preko 16.000 Lovatica!

Demina sledeća stanica je Evropa gde startuje 24. maja koncertom u Severnoj Irskoj a na našem kontinentu ostaje sve do kraja juna. Nažalost, Demi se i ovog puta odlučila da poseti samo najbogatije zemlje Evrope tako da nije ni bilo prilike da je vidimo u našim krajevima.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Dunja nam šalje veliki, težak i lep kviz od Demi Lovato!

4 thoughts on “Megazvezda: Demi Lovato zaradila 20 miliona dolara samo na američkom delu svoje turneje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.