MegaComFilm poklanja karte: Prvi u Srbiji pogledajte film Kingsman: Zlatni krug!

Kingsman: Tajna služba, uveo nas je u svet Kingsmana – nezavisne, međunarodne obaveštajne agencije, čiji je glavni cilj da svet bude sigurno mesto. U novom nastavku naši junaci se suočavaju s novim izazovima.

Kada njihovo sedište bude uništeno, njihovo putovanje će ih odvesti do otkrića srodne špijunske agencije u SAD-u pod nazivom Statesman, koja datira iz vremena kada su obe agencije osnovane. U novoj avanturi koja testira njihove granice i snage, ove dve elitne agencije moraće da se udruže kako bi pobedili nemilosrdnog zajedničkog neprijatelja. Nakon velikog uspeha filma „Kingsman: Tajna služba“ iz 2015. godine stiže nastavak s Teronom Edžertonom i Kolinom Firtom u glavnim ulogama, a pridružiće im se i Džulijen Mur, Čening Tatum, Hali Beri, Pedro Paskal, Džef Bridžis, Vini Džouns i Elton Džon.

Ako želite da pogledate ovaj film prvi u Srbiji, imamo dobre vesti! Distributer MegaComFilm poklanja 3×2 karte za projekciju koja je zakazan za sredu, 20. septembar u 20h i to u bioskopu Cineplexx u Big tržnom centru u BEOGRADU. Ukoliko želite karte, sve što je potrebno jeste da nam pošaljete svoje ime i prezime na e-mail [email protected] a u naslov maila stavite Kingsman: Zlatni krug. Troje najbržih dobijaju karte a mi ćemo ih kontaktirati upravo e-mailom!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.