MegaComFilm poklanja karte: Prvi u Srbiji pogledajte film Kingsman: Zlatni krug!

Kingsman: Tajna služba, uveo nas je u svet Kingsmana – nezavisne, međunarodne obaveštajne agencije, čiji je glavni cilj da svet bude sigurno mesto. U novom nastavku naši junaci se suočavaju s novim izazovima.

Kada njihovo sedište bude uništeno, njihovo putovanje će ih odvesti do otkrića srodne špijunske agencije u SAD-u pod nazivom Statesman, koja datira iz vremena kada su obe agencije osnovane. U novoj avanturi koja testira njihove granice i snage, ove dve elitne agencije moraće da se udruže kako bi pobedili nemilosrdnog zajedničkog neprijatelja. Nakon velikog uspeha filma „Kingsman: Tajna služba“ iz 2015. godine stiže nastavak s Teronom Edžertonom i Kolinom Firtom u glavnim ulogama, a pridružiće im se i Džulijen Mur, Čening Tatum, Hali Beri, Pedro Paskal, Džef Bridžis, Vini Džouns i Elton Džon.

Ako želite da pogledate ovaj film prvi u Srbiji, imamo dobre vesti! Distributer MegaComFilm poklanja 3×2 karte za projekciju koja je zakazan za sredu, 20. septembar u 20h i to u bioskopu Cineplexx u Big tržnom centru u BEOGRADU. Ukoliko želite karte, sve što je potrebno jeste da nam pošaljete svoje ime i prezime na e-mail [email protected] a u naslov maila stavite Kingsman: Zlatni krug. Troje najbržih dobijaju karte a mi ćemo ih kontaktirati upravo e-mailom!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.