Mediji tvrde da je 1D okupljanje u problemu, ali ne i Liam Payne!

Samo dan nakon što su svi mediji preneli da se mnogo toga sprema za desetogodišnjicu osnivanja One Directiona, stvari su izvrnute naglavačke! Ukoliko je verovati onome što danas pišu britanski tabloidi, u ovom momentu momci su u velikom problemu da ostvare ono što bi želeli.

Kako piše The Sun, momci razgovaraju o tome kako da sve izvedu, a to podrazumeva i Zayna Malika! Međutim, čini se da su male šanse da se sva petorica nađu na jednom mestu. Umesto toga, dobro upućeni izvori tvrde da će fandom biti razočaran, jer 23. jula mogu očekivati samo neku montažu momenata iz istorije 1D. “Tačno je da su oni u kontaku, ali oni pričaju samo o nekom malom načinu da obeleže godišnjicu. Svi rade na svojoj muzici i nema puno smisla da se okupljaju”, tvrdi jedan insajder. “Harry, Niall i Louis imaju turneje koje su morali da odlože pa će isto tako morati i da ih završe. Okupljanje sve petorice je divna ideja, ali u praksi, za ovakve stvari potrebno je mnogo vremena da se dogovore i to sad ne deluje moguće. Plus imamo korona virus, tako da je nemoguće da oni budu zajedno makar na godišnjicu.”

Sa druge strane, Liam Payne je prošle noći ponovo pričao na tu temu, ovog puta razgovarajući sa Jamesom Cordenom, a ono što on priča suprotno je svi navodima tabloida! “Ja ne mogu puno toga da vam kažem puno toga jer ne želim da sve odam”, kaže on. “Mnogo pričamo u ovom momentu, mislim da svi osećamo kako je deset godina nešto posebno”. Liam dodaje da trenutno najviše priča sa Louisom i Niallom i da sve ide u dobrom smeru. Još jednom, treba realističan i reći da bi okupljanje grupe makar samo 23. jula bilo pravo čudo, ali posle ovolike pauze, fandom će usrećiti bilo šta!

Pročitajte još  Simon Cowell tvrdi: 1D ne mora ponovo da se okupi!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Mediji tvrde da je 1D okupljanje u problemu, ali ne i Liam Payne!

  1. Mene usrećuje svaki put kada jedan od njih pomene 1D, a kamoli da se okupe 23. jula. To bi bilo pravo čudo, ali bi fandom bio više nego srećan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.