Mediji tvrde: Adele i Harry Styles su par!

Neke stvari deluju totalno neverovatno ili u fazonu “ni za milion godina”, što bi rekli Amerikanci. Međutim, mediji tvrde ne samo da su Adele i Harry Styles bliski, već i da su u međuvremenu postali par! Doduše, kad pogledamo šta se sve dešavalo prethodnih meseci, to postaje sve manje čudno.

Sve je počelo septembra 2019. godine kad je Adele šokantno saopštila da se razvodi od svog supruga Simona Koneckog sa kojima je provela sedam godina. Ona sa njima ima i šestogodišnjeg sina Angela, kojeg će podizati zajedno. Samo četiri meseca kasnije, usledio je nov šok – Adele se pojavila u javnosti nakon što je izgubila desetine kilograma, ali i dobila Harryja Stylesa sa kojim je otišla na Karibe!

Mediji kao što je Woman’s Day New Zealand sugerisali su da su oni i pre odlaska na odmor bili par. Doduše, napominje se i kako se njih dvoje odavno znaju, ali da je veliko prijateljstvo dobilo priliku da preraste u ljubav sad kad je ona slobodna. “Adele ga sad vidi u potpuno novom svetlu, a njihovo prijateljstvo se pretvorilo u ljubav pre nekoliko meseci”, tvrdi jedan izvor. “Adele je dobila samopouzdanje i ponovo veruje u ljubav nakon što je dotakla dno.” Isti izvor kaže i da je Harry Styles jedini razlog što je Adele odlučila da konačno smrša i time povede računa o svom zdravlju. Zapravo, Harry joj je postao trener, pa su sve vreme radili zajedno, što je za nju bila najveća motivacija.

Pročitajte još  Nije savršen: Harry Styles ima problema zbog kraće noge!

“Još uvek su rani dani, ali on priznaje sebi da se jako zaljubila”, dodaje isti insajder. “Oni su se složili da ne stavljaju pritisak na sebe i da će opet biti prijatelji ako im veza ne uspe. Za Adele, najveći strah je da zauvek izgubi Harryja.” Naravno, ni Harry ni Adele ne govore o svemu, pa ove navode treba uzeti sa dobrom dozom rezerve! Harry doduše izgleda kao momak koji nema određeni tip devojaka koji mu se sviđaju, a tek nedavno je potvrđeno da je bio u vezi sa Kendall Jenner.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.