Mediji objavili slike trudne Kylie Jenner, ona poludela!

Mesecima već traju nedoumice oko toga da li je Kylie Jenner zaista trudna ili ne a sad kad je Daily Mail objavio njen fotke u kojima ona izgleda zaista vrlo krupno, činilo se da smo dobiil odgovor. Međutim, Kylie Jenner odmah se oglasila i to izjavom da su slke fotošopovane!

Na fotkama možemo videti Kylie sa mamom Kris i polusestrom Kourtney a na sebi je imala crnu trenerku i izgledala je prilično krupno pa su novinari tvrdili da joj se nazire čak i trudnički stomak. Rijaliti zvezda se oglasila malo kasnije na Twitteru rečima, “Prvo, ako već hoćete da fotošopujete moje fotke, obratite pažnju na krive linije u pozadini. Jedna od fotki je očigledno izmenjena”. Interesantno, Kylie nigde ne govori ništa o svojoj trudnoći odnosno ne demantuje da čeka dete!

Paparaco koji je načinio fotke se kasnije oglasio rečima da ne zna o čemu to ona priča. “Ovo su prave slike! Nema fotošopovanja, nema filtera, ničega. Sve ovo je pravo!” izjavio je on a podržao ga je i Daily Mail saopštenjem da nijedna fotografija nije izmenjena. Slika koju možemo da objavimo je ova koju vidite iznad i ona dolazi sa Kylienog Snapchata. Trenerka koju ona nosi je definitivno prevelika ali mi i dalje nemamo nikakve konkretne zaključke!

Autor: Famoza.net
Foto: Snapchat/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kylie ne štedi: Stormi ima samo pet meseci a kolekcija cipelica joj vredi više od mnogih kuća!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.