Max Ehrich ugrožava život Demi Lovato, ona zatražila pomoć

Priča Demi Lovati i Maxa Ehricha sve više liči na neki triler sa elementima horora. Nakon raskida veridbe, glumac se ponaša sve čudnije, a sad ugrožava Demi. Situacija očigledno nije za šalu, s obzirom da ona pokušava da pronađe način kako da se zaštiti.

Kako piše prilično pouzdani E! News, Demi je pozvala svoje pravne zastupnike kako bi čula na koji način bi mogla da se zaštiti. Najveći problem je to što Max svakodnevno nešto priča o Demi ili pravi predstave, kao kad je otišao na plažu gde ju je zaprosio. Sa druge strane, muzičarka čuva sve detalje daleko od javnosti i želi da sve ovo prođe.

“Ona ima mnogo problema jer Max ne želi da je ostavi na miru”, priča jedan izvor. “On stalno pokušava da dođe do njene porodice i prijatelja, iako su ga svi blokirali. Ona sad priča sa advokatima u vezi svega.” Situacija očigledno postaje sve gora, jer su i prethodnih nedelja dolazile informacije da Demina porodica sad tek shvata koliko problema u glavi ima Max.

Ne čudi nas ni ako je Demi uplašena za svoj život, jer Max očigledno nije spreman da je pusti, već u svojoj glavi ima predstavu da će na neki način popraviti situaciju. To jeste problem, ali još veći problem nastaće kad on shvati da je sve gotovo. U takvim situacijama, moguće je svašta, pa i da pokuša da Demi uradi nešto nažao u znak osvete.

Pročitajte još  Demi Lovato o braku: Naravno da razmišljam o svom venčanju!

Pevačica već ima sijaset neuspešnih veza iza sebe, a jedini koji je dugo uspeo da ostane uz nju bio je Wilmer Valderrama. Mnogi izgleda ne shvataju da je Demi veoma posebna devojka koja zbog bipolarnog poremećaja i ranijih problema sa alkoholom i drogama zahteva momke koji će joj biti posvećeni i pre svega zdravi u glavi, jer ona nikad neće biti u potpunosti zdrava. Nadajmo se da će se neko takav pojaviti, baš kao što se nadamo da Demi neće jurcati u veze i veridbe, kao što je često radila, želeći da veruje da je načinila pravi izbor.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Max Ehrich ugrožava život Demi Lovato, ona zatražila pomoć

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.