Max Ehrich širi laži o Demi Lovato nakon raskida

Demi Lovato definitivno je raskinula veridbu sa glumcem Maxom Ehrichom. On je to i sam potvrdio na svom Instagram Storyju, gde nije baš imao lepe reči za svoju bivšu. Naime, on tvrdi da se Demi ponela loše, u smislu da je na internetu saznao da ga je ona ostavila!

“Zamislite da saznate o statusu svoje veze preko tabloida”, napisao je on u subotu. “Sve to dok ste u sred snimanja filma koji bi trebalo da pomogne ljudima. Bože sačuvaj”. Čitajući njegove reči, teško je doći do drugog zaključka osim da je on ogorčen zbog raskida i da ga nije očekivao. Isto tako, čudno zvuče i njegove reči o filmu, kao da je Demi trebalo da sačeka još par meseci da ga on snimi, pa onda da raskine. Demika se trenutno ponaša dostojanstvenije pa je u petak samo objavila fotku na kojoj je vidimo u majici sa porukom “Psi pre ljudi.”

Kako su mediji javili, raskid nije toliko iznenađenje jer su se njih dvoje često svađali, a Demi jednostavno to ne može da podnese. “Ona ona nije znala ko je Max i mislila je da on nema dobre namere. Bilo je već mnogo znakova za uzbunu, ali ona je sve to ignorisala. Ipak, niko ne navodi šta je tačno razlog raskida, odnosno šta je uzrok svađa i nepoverenja. Mnogi smatraju da je najveći problem bila Maxova ranija opsednutnost Selenom Gomez koja odavno nije u sjajnim odnosima sa Demi. Demini prijatelji smatrali su ga neiskrenim, odnosno da se za Demi zalepio samo jer je ona toliko bogata i slavna.

Pročitajte još  Ista interesovanja: Demi Lovato više ne krije vezu sa UFC borcem!

Na kraju, E! News dodaje i to da Max sad laže o Demi, odnosno da čitava priča kako ga je ona ostavila preko novina nije tačna. “Demi mu jeste rekla sve unapred”, priča jedan izvor. “On laže jer pokušava da ostane relevantan. Njena porodica misli da je on lud i odahnuli su jer je ona načinila ovaj korak”.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.