Čudak: Max Ehrich sad tvrdi da je i dalje u vezi sa Demi Lovato, moli je za oproštaj!

Max Ehrich ovih dana pokazuje da nešto baš i nije u redu sa njim. On je prethodnih dana tvrdio kako ga je Demi Lovato ostavila preko novina, ali sad menja ploču. Po njegovim rečima, njihova veridba uopšte nije završena, pa on čak misli da može da spase vezu!

U krajnje bizarnim porukama na Instagramu, Max je poručio da on smatra kako je još uvek u vezi sa Demi, a sve jer još uvek nije razgovarao sa njom. On se još uvek drži priče da mu Demi nije u lice rekla da je sve gotovo, iako mediji tvrde drugačije, piše Daily Mail. U novim porukama, Max ne odustaje od svoje priče. “Do ovog momenta, mi nismo razgovarali putem telefona. Nismo raskinuli, bukvalno. Ja volim Demetriu i samo želim da ona bude zdrava i na sigurnom”, napisao je on, a onda dodao i ličnu poruku za Demi koja glasi, “Ako čitaš ovo, ja te volim zauvek, bezuslovno, bez obzira na sve.”

On je nastavio da patetiše, pa je onda reklamirao njene pesme, nazivao je najboljim vokalom na svetu, i tražio da joj se dodeli Grammy nagrada. Na kraju, on je iznenađujuće zatražio od Demi da mu pruži još jednu šansu! “Oprosti mi vrati mi se, molim te.” Naravno, niko ne zna šta je on to zgrešio kad sad traži oproštaj, i zašto ga traži kad je već pobrisao sve slike sa Demi sa svom Instagram profila. Druga stvar je naravno i to što on javno tvrdi da ga je Demi ostavila a da mu to nije rekla, pa nismo sigurni da je to potez nekog ko je zaista zaljubljen i želi da sačuva vezu. Demi svakako deluje kao da je završila sa njim, s obzirom na to da je takođe pobrisala sve njihove slike sa društvenih mreža, a i blokirala je svog sad već bivšeg verenika.

Pročitajte još  Njen smeh je zarazan: Demi i Jimmy Fallon testom proveravali da li su najbolji prijatelji! (video)

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Čudak: Max Ehrich sad tvrdi da je i dalje u vezi sa Demi Lovato, moli je za oproštaj!

  1. Tako je Demi… Max je samo unistio nju… Koliko toksicnih veza u zivotu, Demi zasluzuje mnogoo bolje!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.