Max Ehrich planira album, a Demi piše pesmu o leptiru!

Demi Lovato ne može da sakrije svoje uzbuđenje povodom toga da njen verenik Max Ehrich planira da objavi album. Ehrich, koji je inače po zanimanju glumac, pevač i plesač, već ima iskustva sa stvaranjem muzike, ali ovo će mu biti prvo muzičko ostvarenje od kada je sa Demi, što je ona spremna da 100% podrži, pogotovo zato što i ona ima planove za novu muziku u skorije vreme.

“Bože, jedva čekam da čujemo muziku mog BUDUĆEG MUŽA”, napisala je ona na svojim Instagram Storijima objavljivanjem klipa jedne od Ehrichovih numera. “Tako sam opsednuta svime u vezi sa njim. Volim te dušo i tako sam ponosna”, dodala je pevačica.

Ehrich je odgovorio na ovo, repostujući Demin story uz dodatak: “Toliko te volim ljubavi. Hvala što si moja muza i NE MOGU da dočekam da podeliš svoje remek-delo od albuma”, aludiravši ovime da i Demi sprema album. Nakon ovoga Max je potvrdio izlazak svoje muzike uz kratak klip i objavu: “Nova muzika na putu”.

View this post on Instagram

new music otw

A post shared by Max Ehrich (@maxehrich) on

Demi je takođe rešila da otkrije o čemu će biti njena muzika, pa je na svoj Instagram Story postavila sliku svog manikira, punog šarenih leptirića. Pored slike ona je napisala: “Ljudi, trenutno pišem pesmu koja se zove leptir”. Neko od fanova je istraživao malo dublje i otkrio da je Demi kao devojčica napisala svoju prvu pesmu o leptirovima, pa je postavio Demin story i to napisao. Pevačica je ovaj story repostovala i napisala: “A danas pišem pesmu samo o jednom”.

Pročitajte još  Kraj godišnje Famoza koncertne ankete: Dominacija Selene i Ariane, Tini, Jorge i Shawn najveća iznenađenja!

Pevačica o novom albumu nije odavala ništa više, verovatno jer tu ima još mnogo posla, ali nadamo se da će on doći što pre. Što se Maxove muzike tiče, ona bi trebalo da stigne u narednih nekoliko meseci, ako ne i nedelja.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.