Matea nam šalje kviz o jutjuberki Bianci Heinicke sa kanala Bibis Beauty Palace!

Opet ja i još jedan moj novi kviz! Bianca nije jako popularna kod nas ali vjerujem da ima njih koji znaju za nju. Nadam se da ćete objaviti kviz! ♥

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga redakcija@famoza.net a u naslovu navedite Za Fun Test. Kviz mora imati barem devet pitanja!

Danas 19. februara na famoza.net možete osvojiti jedan ”Janin kalendar” Jane Dačović. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za Janu između 12 i 19h i objasnite šta oni znače! Oba pojma pošaljite na naš e-mail, redakcija@famoza.net a u subject stavite “Janin kalendar”. Ko nam prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO sa njihovim objašnjenjem, dobija kalendar! Svaki skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! Nagrade možemo da šaljemo u sve zemlje bivše Jugoslavije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Matea nam šalje kviz o jutjuberki Bianci Heinicke sa kanala Bibis Beauty Palace!

  1. 5/12 Correct answers!
    Ok je, ali možeš i bolje!
    Bibi nije jako sretna, ali sada barem zna da si naučio/la više o njoj! Pusa :*

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.