Mašta postala stvarnost: Lili i Cole iz”Riverdale” su u vezi!

Kaže se da život često imitira umetnost a ako to pitate Colea Sprousea i Lili Reinhart iz hit serije “Riverdale”, oni će vam potvrditi da je baš tako jer su definitivno u vezi!

Neki znaci da se nešto dešava mogli su se videti na Comic Conu u San Dijegu prošlog vikenda kad se Lili pojavila u Coleov blejzeru a sve dileme su nestale kasnije kad su viđeni kako se grle, drže za ruke i ljube! Tako barem tvrdi časopis People koji je kao što smo navikli pouzdan izvor informacija!

Ova vest nailazi na podršku fanova kojima su njih dvoje omiljeni par u seriji pa se sad svi samo nadaju da će ovo potrajati. Ne treba ni razmišljati u kakvom bi problemu bila serija ukoliko oni raskinu, i to burno! Glasine da su njih dvoje zajedno počele su još u maju kad je Cole objavio fotki Lili na svom Instagramu a njih dvoje još se nisu oglasili u javnosti, makar preko svojih medijskih predstavnika.

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Helenin test ličnosti: Koji si lik iz serije "Riverdale"?

2 thoughts on “Mašta postala stvarnost: Lili i Cole iz”Riverdale” su u vezi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.