Mashiho i Bang Ye-dam napustili grupu TREASURE!

Izdavačka kuća YG Entertainment je 8. novembra dala izjavu preko platforme Weverse u kojoj se navodi da Mashiho i Bang Ye-dam više nisu deo grupe TREASURE. Nažalost, ovakve situacije su vrlo česte u kpop svetu, a TREASURE svakako nije jedina grupa koja je morala da se oprosti od pojedinih članova.

„U budućnosti, TREASURE se transformiše u grupu od 10 članova – Choi Hyun suk, Jihoon, Yoshi, Junkyu, Yoon Jae-hyuk, Asahi, Doyoung, Haruto, Park Jeong-woo, and So Jung-hwan”, napisao je YG Entertainment. Dodaje se da su i Mashiho i Bang raskinuli ugovore sa agencijom na obostranoj osnovi nakon “duge i pažljive” rasprave.

Agencija je dalje dodala da će Mashiho uzeti pauzu kako bi se oporavio od neutvrđenog zdravstvenog stanja, a da Bang namerava da nastavi karijeru kao muzički producent. „Znajući da su ih svi fanovi čekali, veoma smo tužni zbog njihovog odlaska“, nastavio je YG, kasnije zamolivši fanove da podrže i TREASURE i ova dva momka!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Član Treasure se zapalio na sceni! (video)
Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.