Marvelov “Crni panter” je u bioskopima širom Srbije i Crne Gore: Osvojite karte za projekciju u Beogradu!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
2
Views:
34

T’Čala je novi kralj Vakande. Dok tuguje za smrću svog oca, dovodi se u pitanje njegovo pravo na presto, a zli protivnici ga proteruju iz domovine i guraju u avanturu koja utiče na ceo svet. Doteran do krajnje granice, kada su sve oči nacije uprte u njega, T’Čala će morati da preduzme neophodne korake ili da rizikuje milione života stanovnika Vakande.

“CRNI PANTER” se od četvrtka prikazuje u bioskopima: Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Roda Cineplex, Tuckwood Cineplex, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Fontana, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx (Niš), Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Vilin Grad (Niš), Kvart (Kraljevo), Eurocinema (Subotica), Aleksandar Lifka (Subotica), Ekran (Sombor), Art bioskop (Užice), Dom kulture Pirot, Leskovački kulturni centar, Kulturni centar Jagodina, LM (Šabac), Kulturni centar Gornji Milanovac, Centar za kulturu Valjevo, Kulturni centar Vrbas, Cineplexx Priština, Kino ABC (Priština), DokuFest (Prizren), Cineplexx (Podgorica) i Cadmus Cineplex (Budva), Cinema 123 (Nikšić).

Taramount vam pruža priliku da pogledate ovaj film pa vam poklanja 3×2 karte za njegovu projekciju u bioskopu Cineplexx Big u Beogradu za sredu, 21. februar u 18.40h! Ukoliko želite karte, prijavite se na ovom postu na našem Instagramu. Dovoljno je da samo napišete “Prijavljujem se” a mi ćemo dobitnike kontaktirati već večeras kako bi mogli da na vreme isplaniraju odlazak na projekciju!

One thought on “Marvelov “Crni panter” je u bioskopima širom Srbije i Crne Gore: Osvojite karte za projekciju u Beogradu!

  1. Film je super ja ga za vikend gledala! Obavezno pogledajte inače ja volim marvelove filomve…😊😆😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.