Martinus mlati lopatom i najavljuje važnu vest večeras!

Marcus i Martinus se posle male pauze vraćaju na scenu važnom informacijom koju će saopštiti večeras i to uživo od 18h na Instagramu! Ovu sliku prati kolaž fotki na kojima Martinus drži lopatu u ruci, što nam je automatski postala jedna od njegovih najzanimljivijih slika ikad!

“Pojma nemam odakle mi ova lopta…”, piše Marcus i dodaje, “Ali večeras idemo uživo od 18h po norveškom vremenu! Najavićemo vam nešto što će se dopasti mnogima od vas. Vidimo se tamo.” MMeri naravno nagađaju o čemu se radi, a fandom sa naših prostora baš i ne spada među optimiste pa veruju da je u pitanju koncert u nama nekoj dalekoj zemlji.

Ipak, vodite računa da momci navode da je ovo vest koja će se mnogima dopasti, pa je možda reč o nečemu drugom, eventualno novoj pesmi. Famoza nema bilo kakve informacije o tome da je neko od organizatora zvao MM u region, tako da ako je zaista u pitanju najava koncerta na ovim prostorima, bićemo iznenađeni koliko i vi! Šta vi mislite, o čemu se ovde radi?

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Martinus mlati lopatom i najavljuje važnu vest večeras!

  1. Aaaaa!!! Sigurna sam da je nova pesma, ali, mi tu novu pesmu vec znamo (ako je u pitanju 'Lie to you' ), ali sigurno ce biti nesto zanimljivo. Famozo, pisite o tome ovde, za nas koji imamo toliko dobre roditelje koji nam ne dozvoljavaju da imamo instagram…

  2. Rekli su za jedan intervju u Njemackoj(tokom KCA) da pjesma izlazi pocetkom lipnja tako da mislim da pjesma nije ,tko zna mozda je i nova kolekcija.☺❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.