Martinus Gunnarsen se živ polomio, hoda na štakama!

Utorak uopšte nije bio sjajan dan za Martinusa Gunnarsena! Momci ovih dana formu održavaju tako što igraju fudbal, ali on će morati da se odrekne te aktivnosti. O tome šta mu se desilo, on je javnost obavestio na njihovom zajedničkom profilu.

Na fotki objavljenoj juče tokom ranog popodneva, vidimo Marcusovu nogu obmotanu zavojima, a on kao da teši fandom i sebe rečima, “Desila se nezgoda na fudbalskom treningu juče… Ipak, ja ću se brzo oporaviti!!”

U videu koji je brzo nakon toga objavio Marcus, možemo videti sirotog Martinusa kako hoda na štakama, dok ga rođeni brat proziva! “Evo nas. Rekao sam mu da ide brže, ali ne znam zašto neće. Hajde Martinuse, zašto ti treba toliko? Ne kapiram te!” Sve ovo izgleda surovo, ali kad Marcus toliko zbija šale, rekli bismo da situacija nije previše ozbiljna.

Martinus je zbog fudbala već imao slične probleme, pa je eto sreća u nesreći što mu je ovakva situacija već poznata i ne deluje da ga je previše potresla. Nadajmo se da će on uskoro zaista biti kao nov!

Kad smo već kod fudbala, dosta pažnje izazvala i promo objava momaka gde reklamiraju FIFA serijal fudbalskih igara, i najavljuju da će nastaviti tu saradnju. Neke zbunjuje to što na fotki možemo videti jednog od momaka koji rukama pokazuje nešto što podseća na albanskog orla, ali zapravo je samo reč o slovu V! Naime, FIFA prethodnih godina promoviše poseban mod koji se zove Volta, a koji je je zapravo varijacija na temu malog fudbala.

Pročitajte još  Marcus i Martinus o koncertima ove godine: Spremamo nešto posebno!

Kad smo već kod Gunnarsena, da spomenemo samo da smo njihovoj sestri eMMi poslali pitanja za intervju u subotu! Njih je ukupno 13, i sva dolaze upravo iz fandoma! Mi zaista ne znamo kad će mlada umetnica stići da odgovori na njih, ali nadamo se da nećemo čekati dugo!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.