Martina Stoessel: Ove godine snimam drugi album, uradila sam spot za “My Stupid Heart”!

Martina Stoessel uradila je odličan intervju za časopis Gente gde je ponovo otvorila dušu i govorila o obilju interesantnih tema od kojih je svakako najinteresantnija ona da je već spreman za rad na svom drugom albumu!

Govoreći o karijeri, Tini je ipak prvo razrešila misteriju rekavši da je prethodnog vikenda snimala spot za pesmu “My Stupid Heart”. “Snimali smo ga u Buenos Ajresu. Priča se fokusira na vrlo intenzivnu ljubavnu priču na urbanim lokacijama”, otkriva ona ali i dodaje. “Ako vam kažem više, izgubiću element iznenađenja!”

Tini kaže i da će nakon turneje početi radi na svom drugom albumu, odnosno da će u studio ući u novmebru! “Volela bih da pevam o onome što osećam”, priča ona. “Htela bih da bude i nešto od latino ritmova”. Kad je reč o turneji, Tini će je započeti 18. marta u Madridu a završiti 6. maja u Frankfurtu a u tih manje od dva meseca ona planira da poseti devet zemalja i čak 21 grad u kojima će po pravilu držati po dva koncerta! Kako se navodi, očekuje nas spektakl jer će za režiju biti zadužen lični koreograf Micka Jaggera i nekadašnji plesač Michaela jacksona, Chucky Kaplow dok će kostime raditi Paula Selby koja je taj posao radila za Beyonce i Rihannu!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Martina Stoessel-Violetta

20 thoughts on “Martina Stoessel: Ove godine snimam drugi album, uradila sam spot za “My Stupid Heart”!

 1. Muslim da pjesmu MY STUPID HEART treba promjeniti ime u MY STUPID BRAIN ????????.Hehe????

    1. Ne..ne..draga…ti trebas da promenis tvoje ime u to koje si rekla , bas ti pristaje

 2. – Super
  – Njena karijera i gluma i sve je sve bolja i bolja
  – Kladim se da ce za dve-tri godina biti bas bas poznata
  – Jedva cekam njen spot za pesmu kao i drugi album

  1. Da, ali je 4 godine bila u Violetti i svi je znaju kao Violettu, a tek sad je počela solo karijeru

   1. Ona je tek pocela svoju karijeru , nije prosla ni jedna godina , boze i nije tacno da nije poznata sta je sa onim njenim milionima i milonima fanova na drustevnim mrezama , oni su nevidljivi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.