Martina Stoessel: Obožavam moje fanove, suze na koncertima su stvarne!

Violetta-le-phenomene_max1024x768

Martina Stoessel ima toliko obožavalaca delom i zbog toga što je neverovatno prirodna a pevačica i glumica zaista potvrđuje da je prilikom susreta sa fanovima jako ponesu emocije!

“To što sam obožavana je neverovatno! Odem na drugi kraj sveta i svi su jako srećni što me vide. To je za mene možda i jače iskustvo nego za njih. Često mi pođu suze na koncertu jer mi je neverovatno sve ovo što se dešava”, ispričala je Tini ovih dana poljskim novinarima. Ona ističe da je svesna toga da se priča kako je previše mršava ali i ističe da je vrlo zdrava. “Jednostavno sam takav tip. Jeden zdravo i puno se krećem. Tokom turneje imam mnogo proba i gubim mnogo energije”, objašnjava ona.

Tini takođe demantuje priče da je čitava njena karijera projektovana već ističe da je ona ta koja donosi odluke. “Želim da živim slobodno, to mi je jako važno i zbog toga se bavim ovim poslom. Kad god vidim svoj fandom, uvek im kažem: Živite svoje snove i borite se za njih! Ja svoj san živim već četiri godine. Bilo bi lepo da jednog dana budem kao Beyonce ali sad mi je važan samo svaki sledeći šou”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Oriana Sabatini poredi najveće argentinske pevačice: Tini ima najbolji glas!

7 thoughts on “Martina Stoessel: Obožavam moje fanove, suze na koncertima su stvarne!

  1. @Tinista forever bez uvrede ja učim španski i reč como znači jedem a ne dođi.Viene znači dođi.

    PS: Tini najbolja!♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.