Martina se raduje turneji: To je moj način da se udaljim od “Violette”!

14693648_644309109082918_106434894527201280_n

Iako često ističe da je veoma ponosna na Disney dane i “Violettu”, Martina sve češće govori i kao je to za nju završena priča i da se sad trudi da se što više udalji od te uloge, u čemu će joj mnogo pomoći turneja.

“Ovaj proces odvajanja doživljavam kao neko moje putovanje. Shvatila sam da se stranica okrenula, da sam došla na novi nivo i da otkrivam puno stvari. Više nema nikog uz mene. Sad ja sama promovišem sebe, putujem sama. Jako sam srećna zbog ovog novog početka jer je ovo ono čemu sanjam: Da budem ono što jesam, Tini.”

Kako ona kaže, ideja da se njen film zove “Tini” bila je njena a Disney ju je prihvatio. “Moje ime je na poster a imala sam slobodu i da odaberem pesme.” Martina je poznata po ogromnom energiji na svojim koncertima a kaže da ni sama ne može da objasni odakle joj snaga. “Ne mogu to da objasnim, kao da sam zaposednuta. Tokom “Violetta” turneje imali smo po dva koncerta dnevno uz susret sa fandomom i intervjue. Moje telo je to ipak izdržavalo.”

Tini hvali V-lovere rekavši da joj susret sa njima nikad ne predstavlja problem jer zna da su oni prvi koji je štite. “Nekad vam ljudi zadiru u privatnost ali fanovi to ne rade. Naprotiv, oni nas štite i bore se protiv lažnih glasina!”

Pročitajte još  Glasajte: Tini konačno nominovana za dve KCA nagrade, u konkurenciji i BTS, Ariana Grande, Karol Sevilla, Camila Cabello...

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Martina Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Martina se raduje turneji: To je moj način da se udaljim od “Violette”!

  1. Famozo molim vas ako mozete da odgovorite na ovo.Na Tinin instagram gde je ona kao dzin ono za turneju Got me Started pise
    GotMeStartedTourInSerbia je li to tacno pls odgovorite.

    1. Pretpostavljamo da si to videla u komentarima 🙂 Nažalost, to je samo nečija želja.

      1. Ne znam da li je bilo u komentarima posto je to bilo kao i nesto za francusku ne znam tako je nesto bilo ali u svakom slucaju hvala vam puno na odgovoru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.