Martina šalje lepe crteže životinja i cveća!

Bok Famozo!❤️ Ja sam Martina iz Slavonskog broda i živim s bakom i bratom. Volim vaš portal, ali ja vam više slušam bendove iz 80tih i 70tih. 😁😋 Ali volim Taylor Swift! Ja ne crtam dobro ljude, ali volim crtati životinje i cvijeće. Nije baš nešto, ali nadam se da ćete objaviti!

Rubrika My Art mesto je gde u potpunosti možete da iskažete svoj talenat, bez obzira da li volite da crtate, pišete, pravite zanimljive videe ili bilo šta drugo što je kreativno! Predstavite nam sebe i svoje radove a sve to pošaljite na našu adresu [email protected] a za subject stavite My Art. Vaša dela predstavljaćemo redom kojim nam budu dolazila a vas ćemo e-mailom uvek obavestiti kad ćemo ih to tačno objaviti! Ukoliko šaljete crteže, vodite računa da ih bude barem tri!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

4 thoughts on “Martina šalje lepe crteže životinja i cveća!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.