Šta poručuje? Marshmello započeo tračeve o duetu sa Demi Lovato, pa ih obrisao!

Za Demi Lovato u životu, nadamo se, dolaze sve bolji i bolji dani – krajem jula je objavila da je verena sa svojim momkom Maxom Ehrichom, a pevačica zbog spokoja i stabilnosti može i da se posveti muzici više nego pre. Demi je i ranije pokazala da voli saradnje sa DJ-evima i elektropop producentima poput Cheat Codes sa kojima ima pesmu “No Promises”, a izgleda da nam se smeši i njena saradnja sa Marshmellom, sve popularnijim producentom!

Marshmello je poznat po tome što je njegov identitet i dalje anoniman, ali se smatra jednim od najboljih novijih muzičkih producenata i ima karijeru bogatu singlovima sa najvećim zvezdama: Selenom Gomez, Halsey, Noah Cyrus, Khalidom, Bastille, Jamesom Arthurom i drugima. Da li će se na ovu listu dodati i Demi Lovato, sad je već dosta sumnjivo, jer je producent objavio jednu misterioznu fotku na Instagramu, na kojoj je u svom prepoznatljivom stajlingu u mračnoj sobi i priča telefonom sa nekim, a u opisu pisalo je: “Hello? Demi?”. Da li to možda znači da će producent uskoro objaviti duet sa Demi i da ju je već ovako pozvao da je pita za saradnju?

View this post on Instagram

hello?

A post shared by marshmello (@marshmellomusic) on

Ipak, nije sve tako svetlo, jer Marshmello je nakon poplave komentara da je u pitanju duet sa Demi Lovato obrisao iz opisa “Demi”, pa zato trenutno u opisu vidite samo “Hello” – to može da znači da je Marshmello shvatio da je probudio tračeve a da to nije hteo i da saradnje i nema, a možda je uklonio Demino ime da misli da ipak nismo pogodili o čemu se radi. Neki kažu i da je možda mislio na Demi Moore sve vreme i da sa Demi Lovato ovo nema nikakve veze. Šta vi mislite?

Pročitajte još  Mediji tvrde da znaju gde je puklo između Selene i Demi

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.