Marko je svoju priču posvetio Ari i Jusu!

Justin-Bieber-and-Ariana-Grande1

Novi susedi… U Jastinovoj ulici dolaze nove komšije, koje su misteriozne koliko i kuća u kojoj će živeti. Justin tamo odlazi na Arianin poziv, ali nešto se desi… Nešto ih povezuje… Neka ljubavna sila koju je nemoguće opisati. Da li će uspeti da pobegnu? Da li će sakriti bekstvo?

Link priče: Escape

Rubrika My Art mesto je gde u potpunosti možete da iskažete svoj talenat, bez obzira da li volite da crtate, pišete, pravite zanimljive videe ili bilo šta drugo što je kreativno! Predstavite nam sebe i svoje radove a sve to pošaljite na našu adresu redakcija@famoza.net a za subject stavite My Art. Vaša dela predstavljaćemo redom kojim nam budu dolazila a vas ćemo e-mailom uvek obavestiti kad ćemo ih to tačno objaviti! Ukoliko šaljete crteže, vodite računa da ih bude barem tri!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.