Marijin blog: Tri razloga zašto bi trebalo dati šansu pesmama Tini Stoessel!

11909303_1198030773545502_1557028577_n

Ćao svima. Ja sam Marija. Ovo je moj drugi blog, i opet ću pisati o Tini. Niko ne može da kaže da nikada nije čuo za nju, ali nije svako čuo njene pesme. Ukoliko to niste uradili, i nemate preteranu želju za time, evo nekoliko razloga zašto bi trebali da ih poslušate:

1. Za svakoga ima po nešto:
Ako želite da se razdrmate i da igrate, tu su vam pesme “Finders Keepers”, “All You Gotta Do”, kao i “Great Escape”. A više volite nešto mirnije, tu je pesma “Handwritten”, koja je jedna od mojih omiljenih.

2. Pesme imaju jako lepe pouke i poruke.
Kada se osećate slomljeno i treba vam neko da vam podigne samopouzdanje, uvek možete poslušati pesmu “Born To Shine” u kojoj se govori o tome kako je svako rođen da sija i kako svako sija svojim načinom.

3. Većina pesama ima svoju špansku verziju.
Ako volite da slušate španske pesme, većina pesama sa TINI albuma imaju i špansku verziju, a ipak, ako ste prvo čuli špansku verziju neke pesme, a želite da znate šta znači tekst, možete potražiti englesku verziju pesme, jer je svaki tekst bukvalno preveden na engleski.

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tini poslala poruku našoj Mariji koja vodi fan stranicu Tinita Stoessel Balkan!

5 thoughts on “Marijin blog: Tri razloga zašto bi trebalo dati šansu pesmama Tini Stoessel!

  1. Divno.Moja omiljena pesma je Grea Escape i bukvalno ne mogu da prestanem da je pevam.

  2. Super post, slažem se da joj treba dati šansu, smatram da svakome treba dati šansu da se pokaže:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.