Marijin blog: Moje omiljene serije

Heej drugari, Marija ovde i ovo je moj prvi blog. U ovom blogu ću vam predložiti neke od meni omiljenih serija, pa da počnemo.

1. Gossip Girl

Radnja ove serije odvija se na Manhattan-u. Glavnu ulogu Serene tumači Blake Lively. Serena je prelepa i buntovna plavuša koja se nakon nekoliko godina odsustva vraća u Manhattan. Njena najbolja prijateljica Blair Waldorf (Leighton Meester), ćerka je poznate modne kreatorke Eleanor Waldorf ( Margaret Colin). Osim njih sve u seriji se spominju i Den Humphrey, Chuck Bass i Nate Archibald. Serija je puna zapleta, a takođe je i romantična tako da trk i pogledajte ovu predobru seriju.

2. Lucifer

Ako volite krimi serije sa dodatkom science fiction-a, onda je ovo prava serija za vas. Glavni lik Lucifera tumači Tom Ellis. Fokus serije je Lucifer Morningstar, đavo, kome je dosadilo da vlada paklom i zbog toga on odlazi iz pakla i dolazi u Los Angeles, gde vodi svoj noćni klub “Lux”. Sticajem okolnosti on upoznaje detektivku Kloe Decker ( Lauren German) koja počinje da ga menja na bolje ili gore, saznajte sami jer je ova serija stvarno vredna gledanja.

3. Teen Wolf

Ova serija je mešavina horrora i drame, i meni jedna od omiljenih serija ikada. Radnja serije odvija se u Beacon Hills-u, i prati život dečka Scott-a McCall-a (Tyler Posey). Njegov život doživeće ogromnu promenu kada ga jedne večeri ugrize vukodlak, nakon čega i on sam postaje jedan. Naravno kroz sve ovo ne prolazi sam, njegov najbolji prijatelj Stiles (Dylan O’Brien) mu pomaže da shvati sve nove stvari sa kojima se susreće.

I to bi bilo sve što se tiče mog prvog bloga. Znam da je kratak, ali svaki sledeći će biti bolji. Nadam se da vam se svideo i vidimo se u sledećem blogu, ljubim vas.

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.