Marija se u svom prvom blogu obraća fandomu na celom Balkanu!

Na objavama Famoze često se nađu hejt komentari iz kojih nastanu nepotrebne svađe. Bilo da ste Selenatori, Arianatori, Belieberi, Tinisti ili član nekog drugog fandoma često vidite komentar na račun vašeg idola. Pretežno svađe na Famozi ispadnu ovako.

Kada vidimo objavu o osobi koja nam se iskreno ne sviđa, koju ne volimo, pojedinci odmah počinju da hejtaju, da pišu ružne riječi i vrijeđaju tu osobu. Zatim kada fan vidi ružne komentare o svom idolu, odmah mu se stvori osjećaj mržnje i bijesa. Odgovara na taj komentar uvredama upućenim njihovim idolima, uzdizanjem svog idola do savršenstva itd. Onda se tu pridruži još par ljudi i krene svađa koja apsolutno ništa ne mijenja. Dolazi i do psovanja. Tako samo širimo mržnju umjesto da kada vidimo objavu o osobi koju ne volimo, jednostavno je zaobiđemo, kao da je nismo ni vidjeli. A kada fan vidi ružan komentar o svom idolu,da se ne spušta na taj nivo da i on vrijeđa, već da ne obraća pažnju na to.

Dolazi i do toga da fan uzdiže svog idola i da govori da je duplo popularniji (npr. Tini je poznatija od Ariane). Tinista sam i obožavam Tini ali ne dolazim do te granice. Tini jeste poznata ali nije poznatija od Ariane koja je krenula prije nje i koja je starija od nje. Što je i logično da će biti poznatija. Možete vi meni sada govoriti da nisam Tinista ako tako pričam o svom idolu ali ja sam samo realna. Svađom ne postižemo NIŠTA! I onda se pitamo zašto nas idoli ovdje na Balkanu ne primjećuju? Primjećuju oni nas, ali ne toliko. Pitamo se zašto ne dolaze na Balkan? Nije sve stvar u organizatoru koncerta, kada bi on vidjeo želju fandoma,možda bi mu bilo lakše, možda bi bio srećan da udovolji tolikoj djeci. Zato se moramo udružiti, SVI! Kada bi se spojili, kada bi smo tweetovali, dijelili objave drugih fandoma i pomagali jedni drugima bili bi mnogo jači!

Idoli bi nas češće primjećivali a pritom bi se družili, upoznavali i stvarali nova prijateljstva. Sve bi bilo lijepše kada bi se udružili. Pitanje je da li će ikad doći do toga da se udružimo, da pokopamo ratne sjekire? Znamo da će uvijek biti pojedinaca hejtera ali ja vjerujem da se možemo udružiti. Ma da li to bilo sutra ili za nekoliko godina, MOŽEMO! Ovo je moje mišljenje o svim fandomima koje je upućeno svima. Ne stvarajte mržnju već širite ljubav. Ima jedna veoma važna izreka – VOLI SVOJE, POŠTUJ TUĐE!

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde. Najbolji blog nedelje dobija knjigu izdavačke kuće Laguna a nju možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Marija se u svom prvom blogu obraća fandomu na celom Balkanu!

  1. Tacno tako!Ja nisam i Arianator,Beliber,Tinista,Selenator…ni ne mogu biti.Ali nikoga ne mrzim i zapravo sve gotivim.Bravo na tako divnom postu!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.