Marcus i Martinus: Želimo koncerte i odmor na Balkanu!

Marcus i Martinus gostovali su putem video linka u jutarnjem programu grčke televizije, a iako su uglavnom dobijali uobičajena pitanja, moglo se čuti i ponešto zanimljivo. Momci su tako govorili o koncertima, ali i o tome kako sad razmišljaju o nastupu na Evroviziji.

“Mi volimo Grčku. Nadamo se da ćemo vas videti uskoro. Dolazili smo ovde zbog koncerata, ali hteli bismo i na odmor”, kažu momci za emisiju Mega Kalimera. Nakon što su nabrojali nekoliko grčkih reči koje znaju i pričali o svom poznanstvu sa grčkom zvezdom Elenom Paparizou, oni su otvorili dušu i kad je u pitanju Evrovizija.

Mi smo o tome razmišljali i ranije, jer smo pobedili na Evroviziji za decu u Norveškoj, tako da nam se to dopada. Možda ćemo to jednom i uraditi – Evrovizija je mnogo veće takmičenje nego ono na kome smo bili 2012, i deluje nam baš zabavno. Možda jednom to uradimo.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Mnogi su se razboleli: MMeri u Švedskoj na -5 čekaju svoje idole 45 sati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.