Marcus i Martinus za Famozu: Singl smo, nova muzika uskoro!

Famoza je danas imala tu sreću da uradi svoj prvi Instagram Live sa velikim zvezdama, a u gostima su nam bili super raspoloženi Marcus i Martinus. Ovo je bila idealna prilika da im postavimo neka važna pitanja, ali smo i najveći deo prostora ostavili vama da im se obratite!

Da će ovo biti odlično, bilo je jasno od starta kad su momci u live ušli i koji minut pre vremena, i to sa velikim osmesima! Našoj Valentini pokazali su malo kako izgleda sneg koji je već pao u Truforšu, a onda su spremno odgovarali na svako od naših i vaših pitanja, i razrešili svaku dilemu!

Koliko im je stalo, momci su pokazali nakon što im je Valentina objasnila da je naš plan bio da live snimamo i sa MMerkom Katarinom, koja uči norveški. Nažalost, Kaća je imala porodičnu tragediju koja ju je sprečila da bude sa nama, ali momci su joj poslali divne reči, istakavši koliko su ponosni što je ona njihov MMer.

“Čuli smo da je Katarina trebalo da bude ovde, i krivo nam je zbog toga što joj se desilo. Međutim, isto tako smo ponosni na nju, i inspiriše nas jer uči norveški zbog nas. Nadamo se da ćemo je upoznati jednog dana, jer ona zvuči kao divno ljudsko biće”, rekli su oni.

Pročitajte još  "Sramota me je što sam MMer": Fandom u Finskoj se obrukao, vređao obolelog Marcusa!

Momci su nam malo pričali o svojim utiscima na reakcije fandoma na pesmu “Love You Less”, a obećali su da ćemo uskoro čuti i novu muziku! Voleli bismo da smo na turneji i da imamo koncerte, ali sad to nije moguće. Moramo biti kući i snimati muziku, ali mislim da se fanovima sviđa što barem muziku možemo da izbacujemo.

Momci su nam rekli i svoju prognozu kad je reč o turneji. “Ne znamo šta će se desiti sledeće godine. Nadamo se da ćemo moći da imamo barem neke koncerte. Još ne znamo, ali radimo na tome”, kaže Martinus. On je objasnio i svoj čuveni video kojim je sugerisao da možda ima devojku!

“To je bila samo zabavna ideja. Samo sam se igrao, samo da vidim da ljudi prate šta radim, bila je to samo zabavna ideja”, kaže on, a onda potvrđuje Valentini, “Ničeg tu nema, izvinite”. Marcus se sve vreme osmehivao, ali kako on odavno tvrdi da nema devojku, nismo to ni proveravali. Pogledajte kompletan video – verujemo da ćete uživati!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Čućemo ga i na turneji: Novi singl Marcusa i Martinusa stiže u petak!

2 thoughts on “Marcus i Martinus za Famozu: Singl smo, nova muzika uskoro!

  1. A jeste li ih pitali za ono što su puštali mami neku našu pesmu za rođendan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.