Žele da vas upoznaju: Marcus i Martinus videima odgovaraju na pitanja čitalaca Famoze!

Marcus i Martinus nastavljaju da rade divne stvari za vas! U okviru proslave svojih 18. rođendana, momci su nam odobrili da podelimo dve majice iz njihove Soon kolekcije, a sad idemo i korak dalje, jer su oni sad spremni da vas upoznaju i odgovore na vaša pitanja u formi videa!

View this post on Instagram

Famoza is teaming up with @marcusandmartinus on another project! ⚠️ Here are the rules: 1. In this post, you need to leave a single comment, and you can up to two questions for MM. 2. Like this post, tag at least one person in the comments and put this post on your Instagram Story! 3. On March 8th, noon (CET), Famoza will start choosing the three best questions you've asked. Questions need to be creative, and you are free to ask anything about their personal lives or careers, but they also need to be respectful! 4. When we pick three MMers with the best questions, we'll contact them via DM and ask them to make a video for MM! The idea is to ask your question, but of course, you can also tell them something about yourself. 5. MM should answer your questions during the next week in video form, meaning that the winning MMers will also answer them with their personalized videos! 6. The competition is worldwide 🌍 Mi smo predložili, a MM su pristali ne samo da vas upoznaju tako što će pogledati videe koje im snimite, već će videima i odgovoriti na vaša pitanja! ⚠️Evo i pravila za učestvovanje! 1.Na ovoj objavi potrebno je da ostavite jedan jedini komentar, u kome ćete poslati najviše dva pitanja za MM, na našem ili engleskom. Čak i ako imate više profila, šaljite pitanja sa samo jednog od njih! 2. Lajkujte ovaj post, tagujte makar jednu osobu i postavite ovu akciju na vaš story! 3. U nedelju, 8. marta posle 12h Famoza će odabrati tri najbolja pitanja! Pitanja treba da bude zanimljiva momcima, i mogu da se tiču bilo čega što vas zanima iz njihovih privatnih života ili karijera, dokle god su ona pristojna! 4. Osobe koje su postavile pitanja koja smo odabrali ćemo zatim kontaktirati, a te MMerke dobiće zadatak da snime video u kome postavljaju to svoje pitanje! Naravno, osim pitanja, biće dozvoljeno i da se one predstave momcima i kažu im šta god požele! 5. Momci bi trebalo već naredne nedelje da odgovore na ta tri pitanja i to formi videa, tako da će te tri MMerke moći ne samo da se pohvale da su Marcus i Martinus pogledali njihov video, već i da su na pitanje odgovorili na isti način! 6. Takmičenje važi za ceo svet! 🌍

A post shared by Famoza (@famoza_net) on

Kako ovo funkcioniše? Ono što treba da uradite jeste sledeće:

  1. Na Instagram objavi iznad potrebno je da ostavite jedan jedini komentar, u kome ćete poslati najviše dva pitanja. Čak i ako imate više profila, šaljite pitanja sa samo jednog od njih!
  2. Lajkujte post, tagujte jednu osobu u komentaru i postavite ovu akciju na vaš story!
  3. U nedelju, 8. marta Famoza će odabrati tri najbolja pitanja koja nam stignu! Pitanja treba da bude zanimljiva momcima, i mogu da se tiču bilo čega što vas zanima iz njihovih privatnih života ili karijera, dokle god su ona pristojna! Takođe, ako nam se neko vaše pitanja jako dopadne, a primetimo ih više na isti fazon, uzećemo pitanje od osobe koja ga je prva postavila! Dakle, nema prepisivanja!
  4. Osobe koje su postavile pitanja koja smo odabrali ćemo zatim kontaktirati, a te srećne MMerke dobiće zadatak da snime video u kome postavljaju to svoje pitanje! Naravno, osim pitanja, biće dozvoljeno i da se one predstave momcima i kažu im šta god požele, pa je ovo na neki način i vid meet and greeta u onlajn verziji!
  5. Momci bi trebalo već naredne nedelje da odgovore na ta tri pitanja i to formi videa, tako da će te tri MMerke moći ne samo da se pohvale da su Marcus i Martinus pogledali njihov video, već i da su na pitanje odgovorili na isti način!

Ova akcija važi za čitav svet, a dozvoljeno je da pitanje postavite ili na našem ili na engleskom jeziku, to uopšte nije bitno! Momci su ove nedelje u Oslu gde vredno rade na svom sledećem albumu, ali su nam poručili da već početkom sledeće nedelje imaju vremena da pogledaju pobednička pitanja i snime odgovore koje ćemo mi potom objaviti na našem sajtu! Mi se nadamo da vam se ova ideja dopada – momci kažu da nikad nisu radili ovako nešto, i to je razlog zašto su i pristali! Famoza će nastaviti da čini sve što može za vas!

Autor: Famoza.net 

Foto: Agri Soltanpanah

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.