Marcus i Martinus već najavili novu pesmu, stiže u petak!

Marcus i Martinus obećali su u intervjuu za Famozu da će uskoro izbaciti novu muziku, a sad smo dobili i zvaničnu najavu! Sve je počelo u utorak popodne, nakon što su momci obećali da će izbaciti novu pesmu ovog meseca ukoliko njihova Instagram objava dostigne 10 hiljada komentara!

Momci su definitivno potcenili svoj fandom jer se ispostavilo da je 10.000 ništa za MMere. Zato su oni nešto kasnije dodali, “10 hiljada je prelako za vas, zato podižemo granicu na 15 hiljada”. Međutim, fandom je i taj cilj dostigao bez problema i tako ohrabrio momke da otkriju svoje planove!

Samo tri sata nakon što su zatražili lajkove, oni su postavili novu objavu u kojoj kažu, “Iznenađenje! U petak ćemo izbaciti novu božićnu pesmu. Nadamo se da će vas ona baciti u novogodišnji duh. Jedva čekamo da je podelimo sa vama.” Ovo zaista jeste iznenađenje, jer smo prethodnih godina nekako navikli da je najmlađa Gunnarsenka, eMMa zadužena za praznične numere.

Pročitajte još  Famoza music chart #110 - Glasajte za koliko pesama želite ali samo jednom!

Čini se da je ovo potrebno i fandomu i Marcusu i Martinusu koje može samo jako da raduje ovakvo interesovanje za njihovu muziku. Nema sumnje da je momcima teško što su toliko dugo van scene i što im povratak ide toliko teško. “Love You Less” izašao je pre mesec dana, a još uvek nije prešao milion pregleda, što nikog ne čini srećnim. Očigledno, potrebno je vreme da stvari postanu kao što su nekad bile.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.