Marcus i Martinus u Zagrebu, već odradili i trening sa Dinamom!

Dajte Marcusu i Martinusu teren i loptu, i oni će biti srećni! Bukvalno samo što su stigli u Zagreb i ostavili stvari u hotelu, oni su pojurili na trening fudbalskog kluba Dinamo, gde su im društvo pravili omladinci ove ekipe!

Igranje fudbala na goliće i malo šuterskog treninga ono je što su mogli da isprate novinari koji su ih kasnije intervjuisali ali i jutjuberka Nika Ilčić kojoj svi zavidimo! MMera nije bilo na vidiku, ali čujemo priče da su na osnovu storija na profilu momaka lako shvatili u kom su oni hotelu, pa da ga već opsedaju!

Ne znamo kakvi su planovi MM za danas, ali verujemo da će oni svoje vreme iskoristiti na najbolji način, jer u arenu ne idu do predveče. Nadajmo se da će sve proći u savršenom redu, jer svi jako želimo da se oni vrate i naredne godina kad budu pravili sopstvenu turneju!

View this post on Instagram

Playing football at Croatia ⚽ @marcusandmartinus @jasonderulo 😍 🔥@marcusandmartinus 🙌🎤#2sidesworldtour #croatia @marcusandmartinus @tiktok @marcusmartinus_team #marcusandmartinus #mmers #mmfamily #norway #trofors #fff #followforfollow #mac #marcusgunnarsen #justinbieber #mmbehindthescene @sonymusicnorway @sonymusic #fff #fff #mmer4ever #mactinus #mmerforever @theofficial_emma_ #mm #fff @risefmdk @filtrkids#f4f #fff #f4f @marcusandmartinus @marteschei @mmbehindthescenes @marcusmartinus_team @risefmdk #marcusandmartinus #followforfollow #followme #cute #photoofttheday #martinusgunnarsen💍 #momenstour #mmfamily #marcusmartinus #marcusgunnarsen #mmers #concert #fff #love #instagood #f4f #follow4follow #followforfollow #instadaily #followme #followback @marcusandmartinusoficperu FOLLOW FOR MORE ❤👆

A post shared by Marcus & Martinus🎵 🇵🇪 (@marcusandmartinusoficperu) on

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

8 thoughts on “Marcus i Martinus u Zagrebu, već odradili i trening sa Dinamom!

  1. Moj je tata sportski novinar,i zivi za dinamo..Ja sam trebala biti tamo,ali tata je zaboravio reci Lesnickom da mu posalje mail..😷

  2. Famozo da li ce na koncertu moci da se kupe narukvice,majice….. Mislim da li ce imati ? 😍

  3. Da li znate u kojem ce hotelu sutra biti M&M?Pored stark arene je InHotel pa ne znam da li ce mozda tu biti?Pls mi
    odgovorite jako je vazno🙏🏼🙏🏼🙏🏼 💓💓

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.