Ljubav za vas i Famozu: Marcus i Martinus šalju najlepšu čestitku za Dan zaljubljenih!

Dan zaljubljenih ne može da počne bolje za MMere, ali i Famozu jer su nas se setili Marcus i Martinus! Dva neverovatna momka uvek poklanjaju punu pažnju MMerima sa ovih prostora pa ne čudi što su toliko obožavani i što svi toliko traže da nam oni dođu opet. I posle ove poruke, verujemo da će se to desiti!

“Zdravo Famoza, samo želimo da vam poželimo svima srećan Dan zaljubljenih” kaže Marcus, a Martinus dodaje, “Puno vas volimo ljudi, vidimo se uskoro”. Mnogo nam se dopadaju ove reči! Čestitka za Famozu je naravno i čestitka za vas MMeri, jer momci prepoznaju da se trudimo oko vas, i ovo je samo obavezna da nastavimo na isti način!

Ovaj video šalje još neke važne poruke. Ona očigledna je “See you soon”, ili “Vidimo se uskoro”. Možda vam ovakve reči zvuče generičko, ali samo pominjanje povratka znači da oni definitivno računaju na nas! Uostalom, da nije tako, da im niste važni, videa ne bi ni bilo! Još nešto – obožavamo koliko su momci spontani ovde jer niti su se šminkali da prikriju bubuljice niti su se posebno oblačili za ovu priliku. Poruka je jednostavna – oni znaju da ih volite u svakom izdanju!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

9 thoughts on “Ljubav za vas i Famozu: Marcus i Martinus šalju najlepšu čestitku za Dan zaljubljenih!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.