Marcus i Martinus: Plašimo se da dolazi kraj naše karijere!

Kao ozeblo sunce čekamo bilo kakve nove informacije u vezi Marcusa i Martinusa, a gledaoci norveške televizije TV 2 mogu večeras ih vide kao goste u jednom šou. Naime, njihov dom posetio je voditelj Harald Ronnenberg kako bi se bolje upoznao sa njihovim životima.

“Nama je Truforš neverovatno važan”, kaže braća. “To je kao da živimo na dve planete. Čim izađemo iz Truforša, sve postaje drugačije.” Nažalost, oni kažu da imaju i dosta problema sa fanovima koji ih praktično proganjaju. “Čim dođe leto, pet do deset fanova nam dođe na vrata svakog dana”, ističu oni.

“U pitanju su ljudi iz čitave Evrope. Bilo je fanova koji priđu prozorima kuće i onda fotkaju”, ističe Martinus i navodi da su zbog toga morali da bolje obezbede kuću. Sve ovo je jako tužno, i teško je zamisliti da će se momci ikad naviknuti.

Momci kaže da trenutno imaju jedan veliki strah, a to je da će im karijere biti ugašene. “Ja bih želeo da živim od ovoga, a ako prekinemo karijere, to bi zaista bilo glupo”, dodaje Martinus. “Upravo zbog toga i dalje se školujemo, u slučaju da se nešto desi. Međutim, muzika je nešto čime želimo da se bavimo do kraja života. Radimo ovo već osam godina, ali želimo da nastavimo i narednih 50”, ističe Marcus.

Pročitajte još  Famoza music chart #161 - Prva nedeljna lista u 2019. godini!

Momci su spomenuli i svoj fandom u našem delu Evrope, objasnivši zašto im se posebno dopadamo! “Tamo se za nas nije znalo do naših 16. rođendana, pa nam je lakše jer nas ne posmatraju kao bivše dečije zvezde. Oni nisu pratili naše detinjistvo i kako smo krenuli sa muzikom. U Skandinaviji, sve to je drugačije”, kažu blizanci.

Oni poručuju i kako se nadaju da fanovi razumeju da se oni menjaju, ali i njihova muzika. “Mi sazrevamo, ali isto tako, odrastaju i naši fanovi, tako da smo spremni za promenu.” Fandom definitivno očekuje nove stvari, uključujući i album kojeg nema već dugi niz godina.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Marcus i Martinus: Plašimo se da dolazi kraj naše karijere!

  1. Ne želim da dođe kraj njihove karijere. Onog dana kad sam tužna oni su ti koji me uvijek razvesele, onu su ti zbog kojih jedva čekam novi dan. Oni su moja inspiracija i kad dođem malo starija želim biti kao oni. Za razliku od nekih drugih zvjezda oni su ostali svoji i to je jako važno. I ako im karijere završe uvijek ću ostati njihov fan. ❤️❤️💙💙

  2. Ne želim da ikad dođe kraj njihove karijere. Oni su tako dragi i dobri. Kada sam tužna razvesele me, i nitko mi ih ne može zabraniti jer oni su moji idoli i znam da sam izabrala odlične idole jer oni su stvarno super za razliku od nekih drugih zvijezda. Uvjek ću ostani njihov fan bez obzira na sve! ❤️🇧🇻💙

  3. Ne želim da dođe kraj njihove karijere. Oni su mi kao obitelj. Kad sam tužna oni su jedini koji me mogu usrećiti i radi njih svaki je dan ljepši od predhodnog. Uvjek ću biti njihov fan. Jednom MMer zauvijek MMer! ❤️ 🇧🇻 💙

  4. Stvarno volim Marcusa I Martinusa. I kao svaki MMer ne želim da im karijera završi. Oni će uvek ostati moji idoli, a ja uvek njihov MMer💜.

  5. Marcus i Martinus su super i volim ih. Ja ih necu napustiti a ni drugi MMeri. Svi MMeri ih stvarno jako vole i nece ih tako skoro napustiti. Uz MMere im nece tako skoro doci kraj karijere. I ako im zavrse karijere svaki MMer ce ih voleti. Marcus i Martinus puno znace svakom MMeru i stvarno bi ih pokodilo kad bi dosao kraj njihove karijere. Volim ih❤️❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.