Marcus i Martinus otkrili sadržaj mini albuma, prva pesma u petak!

Marcus i Martinus ubrzano se pripremaju za izlazak svog mini albuma, a svakog dana objavljuju nove dragocene informacije! Sad su nam tako otkrili da će se na mini albumu naći pet pesama, a saznali smo i njihova imena koja nam otkrivaju da su četiri numere potpuno nove, uz jedan dobro poznati hit!

“Uskoro ćete stvarati sećanja uz ljude koje volite najviše. Pet pesama. Za koju mislite da će biti prvi singl, koji izlazi ovog petka”, napisali su momci. Nazivi numera su “Pocket Dial”, “Fix You”, “Let Me Go”, “Wild Love” i dobro poznati “Invited”. Nema sumnje da će publika sve ove pesme čuti na njihovoj predstojećoj letnjoj turneji!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Marcus i Martinus


The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Odabrali smo: Ovo su video pitanja MMera koja nosimo na intervju sa Marcusom i Martinusom!

2 thoughts on “Marcus i Martinus otkrili sadržaj mini albuma, prva pesma u petak!

  1. "Pocket dial" izlazi sad u petak, a objavili su kao trejler za tu pesmu. Bas se pitam sta se desilo sa Lie to you posto su rekli da je to sledeca pesma, a izgleda kao da je u zemlju propala… I opet, nista ne moze da prodje bez mog kilometarskog komentara 😂😂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.