Marcus i Martinus: Od ponedeljka smo u studiju, neke pesme su već gotove!

Marcus i Martinus baš i nisu puno u medijima ovih dana, pa je svaki njihov live, kakav su imali juče na Instagramu dragocen, jer nam pruža nove informacije! Fanove je tako najviše interesovalo šta se dešava sa njihovim novim albumom i turnejom, a odgovori koje smo dobili prilično su optimistični!

Momci su tako istakli da će već u ponedeljak biti u Oslu kako bi nastavili sa snimanjem svog dugoočekivanog novog albuma, a oni su rekli i kako su već spremili nekoliko pesama! Ipak, bilo kakve prognoze kad bi album mogao biti završen teško je dati, pa čak i to da li će on biti snimljen do proleća. Čak i da se to desi, nakon toga obično sledi par meseci na kojima se vrši postprodukcija, tako da se pitamo da li će album izaći makar u septembru.

Kad je reč o turneji, Marcus je pinovao komentar u kome se kaže, “Pinujte ovo ako vam nedostaje turneja”, ali je onda istakao i kako ništa ne može da kaže na tu temu. Očigledno je da vlada potpuna neizvesnost, ali i da se nije odustalo od planova da turneje bude u 2020. godini. Momci su u lajv inače uključili i Jacoba Sartoriusa u jednom momentu, a po starom dobrom običaju, dobili smo i jedno lepo “Volimo vas”, na našem jeziku, što jednostavno mora da vas razneži! Dakle, narednih dana možemo očekivati fotke iz studija momaka i ne puno toga drugog, ali verujemo da će MMeri biti strpljivi! Naredni album je veoma važan, ako ne i presudan za karijere momaka, tako da im treba dati priliku da sve urade na najbolji mogući način!

Pročitajte još  Marcus i Martinus: Škola iznad svega, mi smo odlikaši!

Autor: Famoza.net 

Foto: FredJonny

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.