Marcus i Martinus objavili “Feel”: Pokušavamo nešto novo!

Tačno u ponoć, Marcus i Martinus objavili su pesmu “Feel”, a kako i sami ističu, ova numera predstavlja nešto novo za njih dvojicu. Ono što je svakako interesantno jeste da je ovo definitivno jedna od najkraćih pesama koje su do sad objavili!

U svojoj izjavi za medije, momci su istakli, “Ova pesma rezultat je mnogo vremena provedenog u studiju, isprobavanja novih stvari i saradnje sa mnogo talentovanih ljudi. Od početka, ova pesma se pouzda u klupski zvuk, a prisustvo superstara Bruna Martina je savršen dodatak pesmi. Ova pesma ima potpuno drugačiji zvuk kad se poredi sa svime što smo radili ranije. Nadamo se da će naši fanovi ceniti način na koji se razvijamo kao umetnici, i da će ostati uz nas.”

Nadamo se i mi, jer “Feel” zvuči moderno i ima zarazan ritam, ali kao i uvek, nemoguće je predvideti reakciju publike. Momci su ovog jutra objavili i stihovni video za pesmu, koji je bolji od većine sličnih jer su i njih dvojica u njemu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #153 - Glasajte za sve omiljene pesme, ali samo jednom!

2 thoughts on “Marcus i Martinus objavili “Feel”: Pokušavamo nešto novo!

  1. Ova pesma je najbolja pesma do sada 😍😍😍😍😍😍😍😍💞💞💞 Bravo Momci👏👏

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.