Marcus i Martinus: Ne želimo da budemo Shawn Mendes ili Justin Bieber!

Marcus i Martinus nastavljaju sa intervjuima za evropske medije, a njihov razgovor za grčki Hit Channel bio je prilika da čujemo još ponešto! Iako su momci naravno pričali o svojim iskustvima u ovoj zemlji, bilo je i priča koje su interesantne široj publici.

U ove praznične dane, Marcus i Martinus su pre svega želeli da se zahvale fandomu koji je još uvek uz njih! “Stvarno ovo ne bismo mogli bez njih! Oni nas slušaju, tu su za nas i brinu o nama. Stvarno su najbolji! Volimo ih, i nas baš podržavaju. Oni nam uvek žele dobro, zbog toga i želimo da budemo ovo što jesmo. Ne želimo da budemo sledeći Shawn Mendes ili Justin Bieber”, pričaju oni.

Neiformisani novinar pitao je momke kakav je osećaj sad kad im je 18, a sa 14 godina već su bili slavni. Naravno, momci su odmah podsetili da su oni na sceni dosta duže! “Istina je da smo sa muzikom počeli još ranije, kad smo imali po 10 godina! Sad kad se bližimo svom dvadesetom rođendanu, vidimo kako vreme leti. Međutim, porodica je uvek uz nas. Kad putujemo tata je tu uz nas i nastavlja da nam pomaže u vezi svega što nam je potrebno. Naravno, najvažnije je da imamo jedan drugog i da prevaziđemo svaku prepreku koja nam stoji na putu. Pazimo jedan na drugog. Mnogo bi nam bilo teže da smo razdvojeni!”

Pročitajte još  Ljubav za vas i Famozu: Marcus i Martinus šalju najlepšu čestitku za Dan zaljubljenih!

Momci kažu i da se jako paze tokom korone i da im uopšte nije svejedno. “Striktno poštujemo pravila. Posebno je teško u Oslu, tamo su pravila još strožija i grad je u crvenoj zoni zbog velikog broja bolesnih! Mi smo zato srećni što živimo u malom mestu, pa ne moramo uvek da nosimo maske. Ipak, imamo časove pevanja i idemo u studio kad možemo, da bismo zadržali naše dnevne rutine. Ono što je sigurno jeste da ćemo sledeće godine izbaciti više pesama nego ove”, ističu oni.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.