Marcus i Martinus: Naši MMeri su ludi, ali i jako dragi!

Marcus i Martinus govorili su ovih dana za finske medije,a jedna od tema bio je i njihov sve veći fandom. I Famoza je bezbroj puta došla do zaključka da su MMeri nezaustavljivi i fanatično uporni, a slavni blizanci posebno hvale njihove vrhunske detektivske sposobnosti, pa se uvek čude kako sve uspeju da saznaju!

“Naš fandom je bolji od FBI! Uvek nas nađu. Oni su pomalo ludi, ali i jako dragi. Osim što govore različitim jezicima, oni su nama svi isti”, pričaju momci poručujući tako da ne prave razliku između fanova ma odakle da dolaze.

Martinus je objasnio i zbog čega su njih dvojica odlučili da otvore zasebne profile, ali ističu da im nije ni na kraj pameti da se odvoje. “Nećemo praviti solo karijere.Stvar je što kad imate svoj profil, možete da objavite više stvari. Imamo zajednički profil za bend, ali na privatnim profilima pričamo više o o sebi. Lepo je što obojica imamo svoje storyje”, ističe on.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Marcus i Martinus: Naša najveća želje za 2020. godinu su MMeri!

4 thoughts on “Marcus i Martinus: Naši MMeri su ludi, ali i jako dragi!

  1. Hehe..Vole oni nas i kad saznamo njihov broj telefona😂Salim se😂😂💚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.